Köpvillkor

Nedan finner Ni information och villkor som gäller när Ni handlar i Argusalternativ AB webbutik.

Registrering

Det är inget krav om registrering, men det underlättar när Ni nästa gång beställer. Era uppgifter behöver inte skrivas in igen.

Priser

Alla priser anges alltid inklusive moms

Frakt/leveranskostnader

Alla försändelser skickas med Posten som skrymmande brev och det tillkommer fraktkostnad om 49 kr. Går inte paketet ner i Er brevlåda får det hämtas hos ombud. Order över 1000kr sändes fraktfritt.

Övriga avgifter

Inga expeditions- eller andra avgifter tillkommer.

Betalning

Betalning sker alltid via PayPal. Inga beställningar skickas innan pengar finns registrerade på vårt konto.

Orderbekräftelse

Ni erhåller automatiskt en bekräftelse på Er order till angiven e-mail adress. Kontrollera att uppgifterna stämmer. Spara den gärna till Ni erhållit leverans.

Leverans

Order skickas normalt inom 5 arbetsdagar. Under sommar semester period kan leverantiden vara längre.

Finns inte beställd produkt i order sändes den snarast möjligt.

Ångerrätt

Vi tillämpar ångerrätt i enlighet med distanshandelslagen. Innebär att Ni som privatperson kan ångra köp och få pengar tillbaka. Ångerrätt gäller i 14 dagar efter det Ni tog emot varan. Vid varuretur är det Ni som betalar frakten. När retur anlänt till oss återbetalas det Ni betalat för varan.

Ångerrätt gäller inte om Ni brutit förpackningen, märkt eller skadat varan. Var noga med att förpacka returförsändelsen ordentligt. Gärna i original emballage.

Om det gäller defekt eller skadad vara eller felaktig leverans gäller reglerna för reklamation.

Reklamation

Har vi råkat sända fel varor till Er sänder vi ny leverans med rätt innehåll. Då står vi för ny frakt och även returfrakt.

Ni har rätt att reklamera skadade eller defekta varor enligt konsumentköplagen. Reklamationsrätten gäller skada som uppkommit innan beställda varor överlämnas till Er. T.ex. under transport. Ni ska inom skälig tid kontakta oss att Ni inte godtager varan och ange på vilket sätt den är felaktig.

Vid transportskada är det bättre att inte lösa ut paketet, utan direkt anmäla skadan till transportföretaget.

Produktansvar

Vi arbetar med tillverkare och levererantörer vilka är välrenomerade i branchen, och säljer endast de produkter vi anser vara bäst i respektive kategori.

Produkternas verkan eller funktion kan vi inte ansvara för. Ej heller ingående verksamma ingrediensers effekt för specifika hälsotillstånd. Produkterna bör inte användas som ersättning för annan medicin, utan i nära sammarbete med ansvarig behandlare som komplement för att uppnå en god hälsa. Vi rekommenderar ett besök hos oss för analys av vad just Ni behöver för att förbättra Ert hälsotillstånd. Bokning via mail eller telefon

Varubeskrivningar och dosering utgår från tillverkarnas information och de ansvarar för riktigheten i dessa.

Till webbutiken