Nyheter

Telefontider!

Från 11 november har vi telefontid måndag till fredag 10.00-12.00

Övrig tid går det bra att prata in ett meddelande på telefonsvararen så hör vi av oss så snart vi har möjlighet. Det går även skicka sms eller mejla till oss.

Vid brådskande ärenden skicka ett sms till 0704 -4714037

 

0705 379690

Bra solskydd kan ni köpa hos oss.

Vår solen är aggressiv mot din hy. Tänkt på att skydda den.

Tidsbokning mån-tors. kl 9-13

För att Hanna på vår mottagningen ska kunna ge Er bästa service att finna besökstider åt Er ber vi Er ringa måndag – torsdag mellan kl 9 – 13.

ActiPatch elektromagneter

Vad är ActiPatch®?

  • ActiPatch® är en ny och kliniskt beprövad läkemedelsfri teknologi i kampen mot kronisk och akut smärta.
  • Denna innovativa teknik är i form av en liten, lätt, bärbar enhet. Enheten avger ett pulserande elektromagnetiskt fält som penetrerar kroppen utan att du känner någonting i de delar av kroppen som behandlas.
  • Denna nya, elektromagnetiska terapi, reducerar akut och kronisk smärta. ActiPatch® lindrar kronisk och akut smärta från muskel- och ledsmärtor, sträckningar, stukningar, artrit, fibromyalgi m.m.
  • Du kommer inte att känna någon hetta, vibrationer eller några sensationer alls när Du använder din ActiPatch®. Det finns inga biverkningar kopplade till användandet av denna teknologi vilket gör den till ett idealiskt alternativ till traditionella sättet att behandla smärta med värktabletter.
  • Du kommer inte bara att känna dig bättre – du blir bättre!

Ultramodern analys utrusning Vector

Mer upplysningar om Vector finner ni under behandlingar