Nyheter

Dagsljus och solen blir mindre synligt.

Kanske dags att tänka på att börja med vitaminer inför den mörka årstiden. Titta på vår hemsida eller besök vår mottagning där vi har flera alternativ och kan ge dig råd vilken som är bäst för dig.

Tidsbokning mån-tors. kl 9-13

För att Hanna på vår mottagningen ska kunna ge Er bästa service att finna besökstider åt Er ber vi Er ringa måndag – torsdag mellan kl 9 – 13.

Ny medarbetare

Hanna Rosenqvist är anställd hos oss som receptionist från den 12 april

Öppet tider från 2 april

Mottagningen är öppen måndag och onsdag 8-17, tisdagar 13-17 samt torsdag klockan 8-13.

Nu har vi uppdaterat vår webbutik.

ActiPatch elektromagneter

Vad är ActiPatch®?

  • ActiPatch® är en ny och kliniskt beprövad läkemedelsfri teknologi i kampen mot kronisk och akut smärta.
  • Denna innovativa teknik är i form av en liten, lätt, bärbar enhet. Enheten avger ett pulserande elektromagnetiskt fält som penetrerar kroppen utan att du känner någonting i de delar av kroppen som behandlas.
  • Denna nya, elektromagnetiska terapi, reducerar akut och kronisk smärta. ActiPatch® lindrar kronisk och akut smärta från muskel- och ledsmärtor, sträckningar, stukningar, artrit, fibromyalgi m.m.
  • Du kommer inte att känna någon hetta, vibrationer eller några sensationer alls när Du använder din ActiPatch®. Det finns inga biverkningar kopplade till användandet av denna teknologi vilket gör den till ett idealiskt alternativ till traditionella sättet att behandla smärta med värktabletter.
  • Du kommer inte bara att känna dig bättre – du blir bättre!

Ultramodern analys utrusning Vector

Mer upplysningar om Vector finner ni under behandlingar